FENOR

De energieleverancier FENOR biedt energiecontracten aan voor particuliere en zakelijke klanten. Zowel particuliere als zakelijke klanten uit heel Nederland kunnen bij FENOR terecht voor een energiecontract.


Energieleverancier Fenor

Scherp en betrokken

De leverancier FENOR is opgericht in Heerenveen in 2012. FENOR is naar eigen zeggen een energieleverancier die scherp, eenvoudig en betrokken is. De communicatie tussen de leverancier en de klant is dan ook zo helder mogelijk.  

Duurzame communicatie

FENOR wil graag zo duurzaam mogelijk handelen. Alle communicatie verloopt daarom per telefoon of e-mail. FENOR is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 op telefoonnummer (085) 77 33 120. Mailen kan naar klantenservice@fenor.nl. Ook kunnen klanten online inloggen om hun rekeningen te bekijken.

Daarnaast levert de leverancier duurzame energie. FENOR draagt bij aan de vergroening van energie voor zakelijke en particuliere klanten. Ook werkt de leverancier samen met producenten van duurzame energie in Noord Nederland.

Postgegevens

FENOR BV
Postbus 325
8440 AH Heerenveen
 


Is FENOR voor jou de voordeligste optie?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.