Nuon wint Bronzen Energie Award

Nuon won de gedeelde derde prijs van de Pricewise Energie Awards: de Bronzen Energie Award. Alle energieleveranciers werden door Pricewise beoordeeld op prijs en kwaliteit.


nuon

De Zilveren Energie Award

De Bronzen Energie Award is voor het tweede jaar op rij voor Nuon. Nuon werd door klanten beoordeeld met een 7,5. Voor prijsstelling kreeg de leverancier een 8,2. Het gemiddelde cijfer waarmee Nuon de derde plek bemachtigde is dus een 7,8. En dat is weer wat hoger dan de 7,6 van vorig jaar.
nuon

Over de Energie Awards

Het onderzoek van de Energie Awards bestaat uit twee onderdelen: klantbeoordelingen en prijsstelling. Allebei de onderdelen tellen voor de helft mee. Het cijfer dat de leveranciers van energie kregen voor klantbeoordelingen bestaat uit het overstapproces, de informatievoorziening, de klantenservice, de facturatie, de prijs-kwaliteitverhouding en een algemeen oordeel. Het cijfer voor de prijsstelling werd bepaald op basis van de vergelijkingsresultaten. We keken hierbij naar hoe vaak én op welke positie de leverancier in de resultaten voorkwam in 2016.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.