Welkom Energie

Welkom Energie is een energieleverancier die energiecontracten aanbiedt voor particuliere en zakelijke klanten. Zoals de naam al zegt, is iedereen welkom bij deze energieleverancier. Welkom Energie levert 100% groene energie. Daarnaast speelt maatschappelijke betrokkenheid een grote rol bij deze leverancier.


Energieleverancier Fenor

100% groene energie

De energieleverancier zag in 2018 het levenslicht en kreeg in 2019 een leveringsvergunning van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Sindsdien voorzien ze klanten van 100% van groene stroom en groen gas. Welkom Energie heeft als missie om iedereen de scherpste aanbiedingen te doen. Dit gaat volgens hen hand in hand met de beste service. Je kunt bij Welkom Energie kiezen uit een 1-jarig, 3-jarig of flexibel contract waarbij je maandelijks kunt opzeggen. 

Maatschappelijk betrokken

Welkom Energie hecht niet alleen waarde aan het milieu, maar ook aan de maatschappij. Dat blijkt alleen al uit aan de naam die er gekozen is: Welkom Energie. De energieleverancier maakt geen onderscheidt tussen mensen. Iedereen is welkom. Daarnaast sponsort Welkom Energie projecten die de sociale verbinding bevorderen.
 

Welkom Energie vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je onder andere Welkom Energie met andere energieleveranciers. Iedere leverancier wil natuurlijk zo hoog mogelijk scoren in de energievergelijker waardoor ze regelmatig extra kortingen op contracten aanbieden. Zo kun je flink wat besparen!
 

Postgegevens:
Welkom Energie BV
PJ Oudweg 4
1314 CH Almere
 

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.