T-Mobile & de Pricewise Provider Awards van 2020

Als je denkt aan 2020 dan denk je natuurlijk aan de allereerste uitreiking van de Pricewise Provider Awards. In drie categorieën zijn er prijzen te winnen: Internet, Internet & TV en Internet, TV & bellen. Pricewise beoordeelt de providers op aantal verkopen, prijs & klanttevredenheid. T-Mobile valt in de prijzen.

t-mobile-provider-awards

T-Mobile gaat voor goud

T-Mobile staat in de categorie Internet met een mooie 7,9 op de eerste plaats. Dit komt mede door de 10 op het aantal verkopen. T-Mobile is dus in deze categorie het meest afgesloten door onze overstappers. Als dat geen goede deals zijn, dan weten wij het ook niet meer. Gefeliciteerd T-Mobile!

Tisha van Lammeren, directeur Consumentenmarkt: “Deze prijs is bijzonder voor T-Mobile en voor mij persoonlijk als directeur Consumentenmarkt. Het is de eerste keer dat we een consumentenprijs winnen voor ons vaste internet aanbod! Met ons Uit & Thuis aanbod doorbreken wij conventies in de markt voor vast internet: betaalbaar, geen verplichte afname van televisie en de hoogst mogelijke snelheid voor onze klanten. Het is een mooie kroon op ons werk dat de consument dat ziet én waardeert.”

uitslag-t-mobile-provider-awards

Meer informatie over de awards:

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.