Ziggo & de Pricewise Provider Awards van 2020

In 2020 worden voor het eerst de Pricewise Provider Awards uitgereikt aan de beste providers van Nederland. In drie categorieën zijn er prijzen te winnen: Internet, Internet & TV en Internet, TV & Bellen. Providers worden beoordeeld op klanttevredenheid, prijs en aantal verkopen. En Ziggo valt maar liefst twee keer in de prijzen.

ziggo-provider-awards

Twee keer goud voor Ziggo

We kunnen Ziggo een terechte winnaar noemen in de Pricewise Provider Awards van 2020. Ziggo sleept namelijk twee gouden medailles binnen. In de categorieën Internet & TV en Internet, TV & bellen haalt Ziggo maar liefst een 8,6 als rapportcijfer. Met zowel voor prijsstelling als voor het aantal verkopen een 10, laat zij de concurrentie ver achter zich. Gefeliciteerd!

Jorn Bood Director Sales B2C VodafoneZiggo: “Pricewise is een gewaardeerde partner en weet met haar heldere boodschap relevant te blijven in deze dynamische markt. Daarnaast is het een mooie bevestiging dat (ook) de klanten van Pricewise onze producten zo goed waarderen.

ziggo-uitslag-provider-awards

Meer informatie:

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.