Slimme thermostaat Netatmo

Netatmo is een slimme thermostaat die je kan helpen energie te besparen. Met de Netatmo kun je gemakkelijk de temperatuur in je huis bepalen, zelfs op afstand. Netatmo past zich aan op jouw gewoonten en levensritme zodat je nooit onnodig energie verbruikt. Hieronder vind je meer informatie over de slimme thermostaat Netatmo.

Aanbieders Netatmo vergelijken

Wanneer je de Netatmo slimme thermostaat wilt aanschaffen, is het handig om vooraf verschillende aanbieders te vergelijken. De Netatmo slimme thermostaat is onder andere verkrijgbaar bij:

Aanbieder
bcc Bestel nu
bol Bestel nu
coolblue Bestel nu
conrad Bestel nunetatmo
Vergelijk energiecontracten en bespaar op je energierekening

Wat kan Netatmo?

Natuurlijk kun je de gewenste temperatuur handmatig instellen op de Netatmo. Netatmo laat altijd zowel de gewenste als de actuele temperatuur zien. Aan de hand van verschillende gegevens, zoals de isolatie van je woning en de actuele buitentemperatuur, stelt Netatmo vast hoe lang de opwarming van je woning duurt. En dus wanneer de verwarming moet aanslaan.

Netatmo op afstand

De slimme thermostaat Netatmo is makkelijk op afstand te gebruiken met een app die je voor Android en iOS kunt downloaden. Je hoeft geen abonnementskosten te betalen om gebruik te kunnen maken van Netatmo. Bovendien is de applicatie die je nodig hebt om Netatmo in te stellen gratis.

Netatmo in jouw woning?

Netatmo functioneert met gasketels, maar ook op olie- en houtketels. Ook met een warmtepomp kun je Netatmo gebruiken. Om de Netatmo te kunnen instellen en je energieverbruik te bekijken, heb je een computer, smartphone of tablet nodig. Netatmo is bij elke energieleverancier te gebruiken. De slimme thermostaat is verkrijgbaar vanaf €159,-. 

Bestel de Netatmo slimme thermostaat

Specificaties Netatmo

Alle specificaties van de slimme thermostaat Netatmo hebben we in een overzicht geplaatst, zodat je makkelijker ziet waar deze thermostaat aan voldoet.
Algemeen
Naam Netatmo
Leverancier Geen
Beschikbaar voor iedereen Ja
Besturing via smartphone/tablet app Ja, Android/iOS
Besturing via website Ja
.
Kosten
Kosten los € 159,-
Abonnement betaling per maand Nee
Abonnement voor extra functionaliteiten Nee
Verplicht klant bij abonnement Nee
Korting voor klanten Nee
Gratis bij energiecontract Nee
Installatiekosten Nee
.
Geschikt voor
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Warmtepompen Nee
.
Eigenschappen
Zelflerend vermogen Ja
Verwarming bedienen op afstand Ja
Apparaten bedienen op afstand Nee
Weermonitoring Ja
Luchtvochtigheid Nee
Geofencing Ja
Bewegingssensor Nee
Lichtsensor Nee
Verwarming per kamer Ja
Verwarming per zone Nee

Meer weten?

Wil je meer weten over energieprijzen of over energie in het algemeen? Neem dan contact op met onze Overstapcoaches. Zij zitten op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur voor je klaar en zijn bereikbaar via 088 66 99 000 (lokaal tarief).

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.