Alternatieve geneeswijzen

Check onze beste deals
Website van het jaar 2020

Vind de zorgverzekering die bij je past

 

Goed om te weten: maak een aparte vergelijking als jullie zorgwensen ver uit elkaar liggen.


Goed om te weten: kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ze hebben recht op de dekking van de meest uitgebreid verzekerde ouder.

Goed om te weten: het is vaak voordeliger om je volwassen kind apart te verzekeren.

Vergelijk zorgverzekeringen

50.127

mensen vergeleken afgelopen maand

€ 200,-

is wat je jaarlijks kunt besparen

*****

Website van het Jaar

Alternatieve geneeswijzen

Een bezoek aan de acupuncturist of homeopaat wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vaak zitten er wel wat haken en ogen aan deze vergoeding. Wij vertellen je hier meer over. 


Dekking alternatieve geneeswijzen

Een bezoek aan een alternatief genezer is duur. Logisch dat je hiervoor een aanvullende verzekering wilt afsluiten. Helaas kun je hier meestal geen losse aanvullende verzekering afsluiten. Vergoeding voor bijvoorbeeld de fysiotherapeut en een bril zit er vaak automatisch bij. En daar betaal je ook voor. Bij het kiezen van een aanvullende verzekering met een dekking voor alternatieve zorg, is het verstandig rekening te houden met het volgende:

  • Vaak moet een alternatieve genezer aangesloten zijn bij een beroepsvereniging om een vergoeding te krijgen.
  • De totale vergoeding geldt voor alle alternatieve zorg samen. Dus zowel voor de alternatief genezer als voor medicijnen.
  • Je krijgt vaak een maximale vergoeding per dag.

Zorgverzekeringen met alternatieve geneeswijzen vergelijken

Wij helpen je met kiezen

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je in stap 2 van de vergelijking aangeven tot welk bedrag je alternatieve zorg vergoed wilt krijgen. Binnen een paar minuten zie je welke zorgverzekering het beste aansluit bij jouw wensen en kun je meteen de zorgverzekering aanvragen. 

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.