Budget Alles-in-1 & de Pricewise Provider Awards van 2020

Pricewise reikt in 2020 voor het eerst sinds haar bestaan de Provider Awards uit. Er zijn awards te winnen in drie categorieën: Internet, Internet & TV en Internet, TV & bellen. Het rapportcijfer wordt gebaseerd op de klanttevredenheid, het aantal verkopen en de prijs. Budget Alles-in-1 staat niet één, maar twee keer op het podium.

budget-provider-awards

Twee awards Budget Alles-in-1

Budget Alles-in-1 sleept twee awards binnen. In de categorie Internet & TV staat Budget op de derde plaats met een 7,5 en voor Internet, TV & bellen zelfs op de tweede plaats met een 7,9. Dit komt met name door de hoge klanttevredenheid. Hierop scoort Budget Alles-in-1 vergeleken met de andere providers hoog. En dit is terecht een belangrijke factor, want klant is nou eenmaal koning. Gefeliciteerd!

Sebastiaan Rigter, sales director van Budget Thuis: “Een award winnen in twee categorieën is een mooi compliment. Helemaal omdat we in deze gevestigde markt een relatief nieuwe speler zijn met onze nieuwe naam sinds eind vorig jaar. We zijn vooral blij dat we hoog scoren op klanttevredenheid. Zeker omdat we service bij Budget Alles-in-1, naast een lage prijs, hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor ons de bevestiging en het bewijs dat we heel goed op weg zijn én het vertrouwen van onze klanten hebben.

budget-uitslag-provider-awards

Meer informatie:

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.