Pathe

Pathé Thuis

Drie Pathé Thuis-films cadeau

Lekker vanuit je luie stoel genieten van de beste films met bioscoopkwaliteit. Met Pathé Thuis kijk jij films waar en wanneer je maar wilt. Als je voor 23 april via Pricewise overstapt naar een nieuw energiecontract krijg je drie Pathé Thuis-films cadeau. Uiteraard kies je zelf of je voor een golden oldie gaat of liever van de nieuwste blockbusters geniet. Stap over, profiteer van onze scherpe energiedeals en plan direct een filmavondje met jouw favoriete films.

Bespaar direct tot wel € 205,-

Als grootste energievergelijker van Nederland bieden we je scherpe en exclusieve energiedeals. Zelfs bij de energieleverancier vind je de deals niet zó scherp geprijsd. Kies jouw deal, wij regelen de rest.

Energie vergelijken

Films van Pathé Thuis

Als je tussen 1 en 23 april overstapt naar een nieuw energiecontract, krijg je drie Pathé Thuis-films cadeau. Zo profiteer jij van onze scherpe energiedeals én krijg je toegang tot de nieuwste films en beste klassiekers. Pathé Thuis kijk je via je mobiel, Smart TV, spelcomputer of PC/laptop.

Naast klassiekers en de grootste blockbusters van de afgelopen jaren, vind je op Pathé Thuis ook gloednieuwe films die normaal gesproken in de bioscoop te zien zouden zijn. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. En de beeldkwaliteit behoort tot de beste van Nederland.

Woon Voordeelkaart Card

Zo werkt het

Met Pathé Thuis kijk je jouw favoriete films vanuit je luie stoel. Je ontvangt van ons een voucher via de e-mail waarmee je zelf via Pathé Thuis de films kiest die je wilt kijken. De code van Pathé Thuis is uiterlijk tot 31 juli 2022 geldig.

 1. Vergelijk en kies je deal.
 2. Geef op de aanvraagpagina aan dat je de drie Pathé Thuis-films cadeau wilt krijgen.
 3. Ontvang nadat je de aanvraag afrondt een e-mail met daarin je persoonlijke vouchercode.
 4. Ga naar de actiesite en wissel vóór 31 juli 2021 je voucher om naar een Pathé Thuis-code.
 5. Wissel de Pathe Thuis-code bij Pathé Thuis in voor jouw films naar keuze.
 6. Pak een hapje en drankje, en zak onderuit om van de film te genieten.

Let op: je krijgt alleen de drie Pathé Thuis-films cadeau als je rechtstreeks via Pricewise een contract afsluit. De actie geldt niet wanneer je via ons doorgestuurd wordt naar de website van de leverancier/verzekeraar om de aanvraag af te ronden.

Goed om te weten

 • De Pathé Thuis-filmvoucher is géén bioscoopvoucher.
 • De Pathé Thuis-vouchercode is geldig voor 3 huurfilms naar keuze in hoge (HD) kwaliteit.
 • Koopfilms zijn uitgesloten van deelname
 • Je kunt de Pathé Thuis-code omwisselen via de pc/laptop/ tablet, spelcomputer, Smart TV en telefoon.
 • Om via Pathé Thuis een film te kijken, heb je een account nodig. Deze maak je in een paar minuten gratis aan. Je betaalt bij Pathé Thuis per film (of je gebruikt de voucher). Je zit dus niet vast aan een abonnement.
 • De code die je ontvangt is tot uiterlijk 31 juli 2022 geldig en binnen deze periode op elk moment inwisselbaar. Als je de Pathé Thuis-filmvoucher hebt ingewisseld, kun je dit niet meer annuleren.

Heb je vragen?

In de actievoorwaarden vind je meer informatie over deelname aan de actie. Heb je vragen over de actie? Neem dan contact op met onze partner Touch Consumer Promotions.

Yoga
Headphones
Couple
Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.