NowGo woonverzekering

Tijdens je leven verzamel je veel spullen van waarde. En een woning is een kostbaar bezit. Daarom is het verstandig goede woonverzekeringen af te sluiten. Zo kun jij relaxed wonen en leven. NowGo is een nieuwe verzekeraar en onderdeel van VIVAT.


NowGo woonverzekering
Vergelijk alle woonverzekeringen

NowGo inboedelverzekering

Je bent natuurlijk zuinig op je eigendommen. Het is dan ook balen als er iets mee gebeurt. Met de nowGo inboedelverzekering verzeker je je spullen tegen schade in én rondom je huis. Je kunt de inboedelverzekering ook nog uitbreiden met aanvullende verzekeringen.

NowGo opstalverzekering

Je eigen woning is je kostbaarste bezit. Het is daarom verstandig deze goed te verzekeren. Met de nowGo opstalverzekering verzeker je je woning steengoed. Je kunt deze ook nog uitbreiden met een glasverzekering.

NowGo aansprakelijkheidsverzekering

Helaas kun je de schade of letsel die je bij een ander veroorzaakt niet altijd voorkomen. Met de nowGo aansprakelijkheidsverzekering heb je financiële zekerheid als zoiets gebeurt. Jij, je gezin én je soms iets te enthousiaste huisdier zijn verzekerd tot € 1.250.000,-.

Contactgegevens nowGo

Je kunt wijzigingen online doorgeven via Mijn nowGo. Daarnaast kun je ze bereiken via chat, telefoon en social media.

NowGo woonverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig woonverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste woonverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Meteen zien welke woonverzekering bij jou past?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.