FBTO-woonverzekering

Alleen jij weet waar je je thuis voelt. En dus ook hoe je je spullen wilt verzekeren. FBTO helpt je daarbij met de FBTO-woonverzekering. Je kunt kiezen voor de standaard dekkingen, of uitbreiden met aanvullende modules. Lees hier meer over de woonverzekeringen van FBTO.


FBTO-woonverzekering
Vergelijk alle woonverzekeringen

FBTO-inboedelverzekering

Je wilt natuurlijk dat je spullen goed verzekerd zijn. Met de FBTO-inboedelverzekering zijn je spullen verzekerd tot € 150.000,- bij schade door brand, schroeien, diefstal en water. Bij de inboedelverzekering van FBTO kun je kiezen voor een basisdekking of kies je ervoor om deze uit te breiden met aanvullende modules.

FBTO-opstalverzekering

Schade aan je huis is erg vervelend en moeilijk te overzien. Met de FBTO-opstalverzekering is je woonhuis verzekerd tot een bedrag van € 450.000,-. Ook zijn een verbouwing en zonnepanelen gewoon meeverzekerd. Je kunt je huis verzekeren zoals jij het wilt. Bij FBTO kun je kiezen voor verschillende modules.

FBTO-aansprakelijkheidsverzekering

Met een FBTO-aansprakelijkheidsverzekering verzeker je schade die jij, een gezinslid of een logee per ongeluk veroorzaakt. Je hebt wereldwijde dekking tot € 1.500.000,-. Ook schade veroorzaakt door je huisdier of studerende kinderen op kamers wordt vergoed met de aansprakelijkheidsverzekering van FBTO.

FBTO contact

Wijzigingen kun je makkelijk via MijnFBTO doorgeven. Daarnaast is FBTO ook te bereiken via chat, WhatsApp, telefoon, Facebook en mail. Schade kun je dag en nacht melden. Ook in het weekend. FBTO probeert je schade zo snel mogelijk af te handelen.

FBTO woonverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig woonverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste woonverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Meteen zien welke woonverzekering bij jou past?

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.