Overzicht van verzekeraars

In Nederland kun je kiezen uit een groot aantal verzekeraars. Met de meeste hiervan hebben we een overeenkomst. De belangrijkste verzekeraars hebben we voor je op een rij gezet.


Ben je op zoek naar een specifieke verzekering?

Welke verzekeraars, welke verzekeringen?

Hier vind je een overzicht van verzekeraars. Per verzekeraar geven we een kort bedrijfsprofiel en onder welke merken de verzekeraar opereert. De meeste verzekeraars bieden verschillende verzekeringen aan. Daarnaast zijn er enkele verzekeraars die zich specifiek op één verzekering richten, zoals een autoverzekering.

Klantbeoordeling verzekeraars

Wil je weten hoe verzekeraars beoordeeld worden door hun klanten? In onze vergelijker vind je per verzekeraar de gemiddelde klantbeoordeling. Deze cijfers zijn gebaseerd op de klantbeoordeling die onze bezoekers geven aan de verzekeraars. Daarnaast hebben wij op basis van het klanttevredenheidsonderzoek ‘VerzekeraarsInBeeld’ de klantbeoordelingen van schadeverzekeraars op een rij gezet. Dit jaarlijkse onderzoek is een initiatief van het Verbond van Verzekeraars.

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.