Turien & Co verzekeringen

Bij Pricewise kun je verzekeringen van Turien & Co vergelijken met andere verzekeraars op de markt. Door premies en dekkingen met elkaar te vergelijken sluit je de verzekering af die voor jou de meeste dekking geeft tegen de laagste premie. Zo bespaar je al snel aardig wat geld per jaar.  Wij raden je aan ieder jaar je verzekering te vergelijken om te kijken of je nog wel de laagste premie betaalt en de juiste dekking hebt. Wanneer je op de hoogte blijft van de premies die elk jaar stijgen, kan dit je veel voordeel opleveren.

Heeft Turien & Co voor jou de beste premie en voorwaarden? Verzekeringen vergelijken

Tussenpersoon

Turien & Co is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen voor het aanbieden van financiële diensten in Nederland. De missie van het bedrijf is een doeltreffende aanbieder van verzekeringen te zijn voor professionele assurantieadviseurs. Dit houdt in dat Turien & Co vaak zelf de producten ontwikkelt, waar het vervolgens een risicodrager bij zoekt. Het bedrijf levert dus uitsluitend zijn product via financiële dienstverleners en niet rechtstreeks aan consumenten.

Verschillende verzekeringsmarkten

Turien & Co levert een veelomvattend pakket aan verzekeringsproducten uit de volgende verzekeringsmarkten:

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.