Je oldtimer verzekeren via Pricewise

Het is helaas niet meer mogelijk om een oldtimerverzekering af te sluiten via Pricewise. Het is wel mogelijk om autoverzekeringen te vergelijken.

Mocht je onverwacht te maken krijgen met een aanrijding, dan is het wel zo fijn dat je oldtimer goed verzekerd is. Pricewise helpt je graag met het zoeken naar een oldtimerverzekering. Daarmee kun je altijd en overal zonder zorgen rondtoeren. 


Oldtimerverzekering vergelijken

Welke oldtimerverzekering moet ik kiezen?

Net als voor ieder ander motorrijtuig ben je in Nederland verplicht om voor je oldtimer een WA-verzekering af te sluiten. Wil je dat schade aan je eigen oldtimer ook is verzekerd? Dan kun je kiezen voor een uitgebreidere basisverzekering, zoals WA + beperkt casco of WA + casco (allrisk). De basisverzekering kun je uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Let op: om te kunnen profiteren van de lage premies van de oldtimerverzekering, moet je ook in bezit zijn van een personenauto voor dagelijks gebruik.

De beste autoverzekering voor de laagste premie

Als je een autoverzekering afsluit, wil je natuurlijk de beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie. Met de vergelijker heb je snel een overzicht van de verschillende autoverzekeringen.