Je caravan verzekeren 

Met een geschikte caravanverzekering kun je met een goed gevoel op vakantie. Mocht er dan onverwachts iets gebeuren met je huis op wielen, dan ben je goed verzekerd. Je kunt via Pricewise helaas geen caravanverzekering afsluiten.  


Caravanverzekering vergelijken

Welke caravanverzekering moet ik kiezen?

Als je schade veroorzaakt terwijl de caravan aan de auto is gekoppeld, dan wordt dit vergoed vanuit je autoverzekering. Is de caravan losgekoppeld van de auto en veroorzaak je schade bij een ander, dan wordt dit vergoed vanuit je caravanverzekering. Wil je ook dat de schade aan je eigen caravan is verzekerd? Dan kun je kiezen voor een uitgebreide cascoverzekering waarmee je bijvoorbeeld schade door storm, hagel of schade door een verkeersongeval verzekert.

100% onafhankelijk bij Pricewise

Pricewise is geheel zelfstandig. Geen verzekeraar die ons vertelt hoe wij ons werk moeten doen. Daardoor kunnen we jouw belang ook echt voorop laten staan. De enige manier waarop verzekeraars bij ons beter uit de vergelijking kunnen komen, is scherpere premies bieden.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.