Regel alles met de woonverzekeringen van Pricewise

Heb je een (eigen) woning? Dan is het verstandig om hiervoor woonverzekeringen af te sluiten. Met een opstal- en/of inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan je huis én alles wat erin staat. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je juist ook buitenshuis verzekerd als je iets van anderen beschadigd. Pricewise wil het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij je verschillende woonverzekeringen aan. Je vergelijkt makkelijk welke het beste bij jou passen. Zo hoef je zelf niet te puzzelen wat er wel en niet verzekerd is. Wel zo handig.woonhuisverzekering afsluiten
Woonverzekeringen vergelijken

Woonverzekeringen via Pricewise

Je kunt bij ons vier verschillende verzekeringen in één keer vergelijken. Klik hieronder op de woonverzekering voor alle belangrijke informatie. Of vergelijk meteen wat het beste bij jou past.

Overzicht woonverzekeraars

Wil je weten welke verzekeraars we aanbieden? Bekijk dan hier het overzicht.

Waarom je woonverzekering vergelijken?

Verzekeringen uitzoeken is geen leuke bezigheid. Maar, door te vergelijken zie je in één oogopslag welke woonverzekering het goedkoopste is en het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tijd én geld.

Waarom Pricewise?

Pricewise regelt exclusieve kortingen voor je. Wij zijn van geen een verzekeraar afhankelijk. Als je bij ons woonverzekering vergelijkt, zie je de verzekeraar met de scherpste prijs bovenaan.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze medewerkers via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.