Woonverzekering

Heb je een (eigen) woning? Dan is het verstandig om hiervoor een woonverzekering te vergelijken en af te sluiten. Met een opstal- en/of inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade aan je huis én alles wat erin staat. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je juist ook buitenshuis verzekerd als je iets van anderen beschadigt. Pricewise wil het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij je verschillende woonverzekeringen aan. Je vergelijkt makkelijk welke het beste bij jou passen. Zo hoef je zelf niet te puzzelen wat er wel en niet verzekerd is. Wel zo handig.woonverzekeringen
Woonverzekeringen vergelijken

Woonverzekeringen via Pricewise

Je kunt bij ons vier verschillende verzekeringen in één keer vergelijken. Klik hieronder op een van de woonverzekeringen voor alle belangrijke informatie. Of ga meteen vergelijken.

Overzicht woonverzekeraars

Wil je weten welke woonverzekeraars we aanbieden? Bekijk dan hier het overzicht.

Waarom je woonverzekering vergelijken?

Verzekeringen uitzoeken is geen leuke bezigheid. Maar, door te vergelijken zie je in één oogopslag welke woonverzekering het goedkoopste is en het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tijd én geld.

Waarom Pricewise?

Pricewise regelt exclusieve kortingen voor je. Als je bij ons woonverzekeringen vergelijkt, zie je de verzekeraar met de scherpste prijs bovenaan.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze medewerkers via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.


Woonverzekering vergelijken