Inboedelverzekering: aanvullende verzekeringen

Soms heb je spullen die meer waard zijn dan wat je inboedelverzekering dekt. Vervelend als daar iets mee gebeurt en je het niet (helemaal) vergoed krijgt. Het is mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten voor deze kostbaarheden. Op deze pagina vind je alle informatie over de aanvullende dekkingen.Inboedelverzekering vergelijken

Kostbaarhedenverzekering

Sluit een kostbaarhedenverzekering af om er zeker van te zijn dat je kostbare bezittingen goed verzekerd zijn. De vergoeding van deze aanvullende verzekering is ruimer dan die van een inboedelverzekering. De volgende kostbaarheden vallen onder de dekking van deze aanvullende verzekering:
  • Sieraden
  • Audiovisuele apparatuur
  • Geld
Wil je precies weten tot welk bedrag deze kostbaarheden verzekerd zijn? Check dan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Glasverzekering

Met een glasverzekering ben je verzekerd tegen kapotte ruiten. Handig. Check bij de verhuurder of Vereniging van Eigenaren of er niet al een glasverzekering is. Zo voorkom je dat je dubbel verzekerd bent. En ook voor deze aanvullende verzekering geldt dat sommige schade niet gedekt is. Bijvoorbeeld als je een raam open hebt laten staan. Bekijk daarom altijd goed de polisvoorwaarden.

Eigen risico

Bij deze aanvullende verzekeringen heb je altijd een eigen risico. Het verschilt per verzekeraar hoeveel dit is. Je kunt ervoor kiezen je eigen risico af te kopen, je betaalt dan wel extra premie.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Bekijk de andere veelgestelde vragen. Of neem contact op met een van onze medewerkers door contact op te nemen met onze klantenservice via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.

Pricewise Be wise. Check your price.