Inboedelverzekering

Alle spullen in jouw woning die je kunt verplaatsen zonder schade aan te richten aan de woning vallen onder je inboedel. Hieronder vallen bijvoorbeeld de piano, de gitaar van je dochter en de eettafel. Als er brand uitbreekt bij de buren en als jouw spullen daardoor beschadigen, is het fijn als je hiervoor goed verzekerd bent. Dat doe je met de inboedelverzekering.Inboedelverzekering afsluiten
Inboedelverzekering vergelijken

Waarom een inboedelverzekering afsluiten?

De inboedelverzekering dekt onvoorziene schade aan de losstaande spullen in jouw huis. Alle spullen die vastzitten, zoals het dak, vallen onder opstal. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd voor schade veroorzaakt door brand, water, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, diefstal én vandalisme. Sluit je een allriskverzekering af, dan ben je ook verzekerd voor schade die je zelf per ongeluk aanricht aan je inboedel.

Vind je inboedelverzekering bij Pricewise

Pricewise helpt je om een inboedelverzekering te vinden die bij je situatie past. Bij ons kun je je inboedelverzekering vergelijken op prijs én kwaliteit. De inboedelverzekering met de scherpste prijs staat altijd bovenaan. Heb je een inboedelverzekering gevonden? Dan kun je deze meteen afsluiten.


Vergelijk alle inboedelverzekeringen

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.