Reaal woonverzekering

De Reaal woonverzekeringen bieden je de zekerheid van een ruime dekking en begrijpelijke voorwaarden. Heb je schade? Dan regelt de Herstel Service het herstel voor je. Wij hebben alle belangrijke informatie over de Reaal woonverzekeringen voor je op een rijtje gezet.


Reaal woonverzekering
Vergelijk woonverzekeringen

Reaal inboedelverzekering

Je baalt natuurlijk flink als er iets met je spullen gebeurt. Met de Reaal inboedelverzekering is je inboedel nooit onderverzekerd.

Reaal opstalverzekering

Je eigen woning is je kostbaarste bezit. Het is daarom verstandig deze goed te verzekeren. Met de Reaal opstalverzekering ben je hier goed voor verzekerd. Je hoeft niet bang te zijn dat je onderverzekerd bent. Glas in de woning en zonnepanelen zijn standaard meeverzekerd.

Reaal aansprakelijkheidsverzekering

Het leven zit er vol mee, situaties waarin per je ongeluk iets van iemand anders laat vallen. Met een aansprakelijkheidsverzekering van Reaal ben je hiervoor verzekerd, tot maximaal € 2.500.000,-. Zo zijn jij en je gezin overal ter wereld goed verzekerd bij schade aan anderen of hun spullen.

Contactgegevens Reaal

Je kunt wijzigingen online doorgeven via MijnReaal. Daarnaast kun je ze bereiken via chat, social media en telefoon.

Reaal woonverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig woonverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste woonverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Meteen zien welke woonverzekering bij jou past?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.