Woon Voordeelkaart

Woon Voordeelkaart

De beste woondeals met de Woon Voordeelkaart

Met de Woon Voordeelkaart krijg je een jaar lang tot 70% korting op wel meer dan 300 woondeals voor in en om je huis. Denk aan noise cancelling headphones, entertainment, fraai keukenspul, van alles voor je interieur en elektronica van topmerken.Want stap je nu over van energieleverancier, provider of verzekeraar? Dan krijg je bovenop je besparing deze kaart van Pricewise cadeau. Creëer die perfecte thuiswerkplek, haal de mooiste planten voor in je tuin of geef die muur eens een lekker likje verf. Het aanbod wisselt regelmatig.

Woon Voordeelkaart

Als je nu een energiecontract, verzekering of internet & tv abonnement via ons afsluit, dan krijg je bovenop je mooie besparing een gratis Woon Voordeelkaart. Met de Woon Voordeelkaart krijg je een jaar lang (tot en met 28-2-2022) tot 70% korting op wel meer dan 300 woondeals voor in en om je huis. Denk aan noise cancelling headphones, entertainment, fraai keukenspul, van alles voor je interieur en elektronica van topmerken. Creeer die perfecte thuiswerkplek, haal de mooiste planten voor in je tuin of geen die muur eens een lekker likje verf. Het aanbod wisselt regelmatig.

Bekijk het volledige aanbod
Woon Voordeelkaart Card

Hoe werkt het?

Als je nu een energiecontract, verzekering of internet & tv abonnement via ons afsluit, dan krijg je een gratis Woon Voordeelkaart. Met deze kaart heb je tot en met 28 februari 2022 tot 70% korting op de beste woondeals voor in én om je huis. Zo vaak als je maar wilt. En voor ieder wat wils. Het aanbod wisselt regelmatig.

Let op: je ontvangt alleen een Woon Voordeelkaart als je rechtstreeks via Pricewise een contract afsluit. De actie geldt niet wanneer je via ons doorgestuurd wordt naar de website van de leverancier/verzekeraar om de aanvraag af te ronden. Deze actie geldt zo lang de voorraad strekt.

Na je overstap ontvang je direct een mail met een persoonlijke code. Deze code kun je gelijk gebruiken. Binnen een maand na je aanvraag valt de Woon Voordeelkaart ook nog op je deurmat. 

  1. Ga naar woonvoordeelkaart.nl
  2. Vul de unieke code in die je hebt ontvangen en maak met je e-mailadres en een zelfverzonnen wachtwoord een account aan. Je hebt je code daarna niet meer nodig.
  3. Maak een keuze uit het ruime aanbod
  4. Profiteer van je geweldige kortingen

Heb je vragen?

Bekijk onze actievoorwaarden voor meer informatie over deelname aan de actie. Heb je vragen over een van aanbiedingen of heb je overige vragen, bijvoorbeeld over een bestelling? Neem dan contact op met onze partner Touch Consumer Promotions.

Headphones
Couple
Yoga
Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.