Greenchoice: opnieuw beste groene energieleverancier

Voor het derde jaar op rij reikt Pricewise bij de Energie Awards een award uit voor ‘beste groene leverancier’. Met een 9 gemiddeld heeft deze leverancier zichzelf dit jaar overtroffen: Greenchoice is alweer de terechte winnaar van deze groene prijs. Gefeliciteerd, Greenchoice!


Greenchoice-wint-groene-award-2020
Vergelijk hier de winnende leveranciers!

Groene Award voor ‘beste groene leverancier’

Groene energie en duurzaamheid staan steeds meer centraal in Nederland. Een groene Award mag daarom niet ontbreken. Dit jaar sleept Greenchoice deze award binnen, voor de tweede keer op rij. Met gemak haalt de groene energieleverancier een 10 voor verkopen, een 10 voor prijsstelling én een 8 voor klanttevredenheid. Deze scores zorgen samen voor een dikke 9 gemiddeld. Echt een topscore. Met een 7.8 gemiddeld staat Greenchoice ook in de top 10 van de ‘beste energieleverancier van Nederland’.


beoordeling-greenchoice-awards-2020

Over de Awards

De Energie Awards worden elk jaar uitgereikt door Pricewise op basis van prijsstelling (25%), het aantal verkopen (25%) en de klanttevredenheid (50%). Bij de uitslag van de ‘beste groene leverancier’ wordt alleen gekeken naar vergelijkingen waarbij werd gefilterd op ‘Groene energie uit Nederland’, ook wel oranje energie.

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.