Energierekening Beschermer

Stel dat jou iets vervelends overkomt, mogelijk met financiële gevolgen. Je raakt bijvoorbeeld tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt door een ongeval of werkeloos na ruim 2 jaar in dienstverband. Dan zou het een hele geruststelling zijn als je je voorlopig geen zorgen hoeft te maken over je energierekening. Met de gratis Energierekening Beschermer bieden wij jou net iets meer zekerheid. Voldoe je aan de voorwaarden, dan zorgen wij ervoor dat je energierekening voor maximaal 6 maanden vergoed wordt.


Energie vergelijken

De gratis Energierekening Beschermer

Als je nu een energiecontract bij ons afsluit, krijg je er een gratis Energierekening Beschermer verzekering bij. Zolang de voorraad strekt. Net als voor elke andere verzekering geldt dat ook deze verzekering niet in alle gevallen dekking biedt. Lees de voorwaarden en verzekeringskaart daarom goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe werkt het?

Om een gratis Energierekening Beschermer verzekering te ontvangen, moet je een energiecontract afsluiten via Pricewise. We hebben de stappen voor je op een rijtje gezet.

  1. Sluit een energiecontract af via Pricewise. Vink aan dat je de Energierekening Beschermer verzekering wilt ontvangen.
  2. Als bewijs van deze verzekering sturen we je nadat je het energiecontract succesvol hebt aangevraagd een certificaat en alle bijbehorende documenten toe.
  3. Lees de voorwaarden en de verzekeringskaart goed door. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan. Voldoe je aan de criteria om de uitkering te kunnen ontvangen?
  4. Vanaf het moment dat jouw nieuwe energiecontract start, is je verzekering ook actief. Voor een deel van de dekking wordt de eerste 30 dagen gezien als eigen risico. Na deze 30 dagen kun je aanspraak maken op de verzekering. Let op: als je energiecontract pas over 3 maanden ingaat, kun je dus pas over 4 maanden aanspraak maken op de verzekering.

Alle voordelen op een rijtje

  • Jouw energierekening wordt tot 6 maanden vergoed bij een ongeval of onvrijwillige werkloosheid (als je voldoet aan de voorwaarden).
  • De Energierekening Beschermer verzekering is gratis bij jouw overstap
  • Je zit nergens aan vast. De verzekering heeft een looptijd van 1 jaar en loopt daarna automatisch af.

Als je twijfelt of je wel voldoet aan de voorwaarden, kun je contact opnemen met de Verzekeraar Chubb. Dit kan telefonisch via 010-2893500 of door te mailen naar info.benelux@chubb.com. Als je een aanvraag wilt doen voor een vergoeding, kun je deze indienen via www.chubbclaims.nl. De verzekeraar Chubb betaalt de vergoeding aan jou. De energiemaatschappij waarbij je via Pricewise je contract hebt afgesloten, zal nog steeds gewoon het maandbedrag incasseren.