Budget Energie wint Bronzen Energie Award

Elk jaar doet Pricewise onderzoek naar de prijs en kwaliteit van energieleveranciers. Budget Energie won dit jaar de gedeelde derde prijs: de Bronzen Energie Award.


budget energie

De Bronzen Energie Award

Alle leveranciers van energie kregen een cijfer op basis van klantbeoordeling en prijsstelling. Budget Energie kreeg van klanten gemiddeld een 7,8. Voor prijsstelling kreeg de leverancier een 7,6. Budget Energie werd door klanten beoordeeld met een 8,1.

Sander van Geene, Commercieel directeur bij Budget Energie: "Het feit dat onze klanten zo tevreden zijn met zowel onze prijs als de dienstverlening is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. In een zeer concurrerende markt is het een uitdaging om en scherp geprijsd te blijven zonder dat de dienstverlening hieronder lijdt. Wij durven te beweren dat we in die opzet zijn geslaagd. Budget Energie belooft ook de komende jaren gewoon weer goedkope (maar tóch groene) energie te leveren zonder gedoe, want dat is onze missie. Namens alle medewerkers van Budget Energie: Bedankt!"
budget energie

Over de Energie Awards

Het onderzoek van de Energie Awards bestaat uit twee onderdelen: klantbeoordelingen en prijsstelling. Allebei de onderdelen tellen voor de helft mee. Het cijfer dat de energieleveranciers kregen voor klantbeoordelingen bestaat uit het overstapproces, de informatievoorziening, de klantenservice, de facturatie, de prijs-kwaliteitverhouding en een algemeen oordeel. Het cijfer voor de prijsstelling werd bepaald op basis van de vergelijkingsresultaten. We keken hierbij naar hoe vaak én op welke positie de leverancier in de resultaten voorkwam in 2016.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.