Energieleverancier EnergieFlex

Energieflex is een jonge energieleverancier die zowel elektriciteit als gas levert. Deze energieleverancier is uniek met 100% Sociaal Groen. Wil je weten of EnergieFlex bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier EnergieFlex.


energieflex vergelijken
Start meteen met energie vergelijken!

EnergieFlex is onderscheidend

EnergieFlex is anders dan de andere energiemaatschappijen. Deze energieleverancier wil de energiemarkt wakker schudden. Met unieke producten is deze leverancier anders dan anderen. Je hebt als consument veel keuze uit verschillende energiecontracten, van variabel tot een vast, 3 jarig contract. Daarnaast is EnergieFlex de enige energiemaatschappij die voor een van haar producten het Fairtrade keurmerk van Stichting Max Havelaar mag voeren.

Op de markt sinds 2014

EnergieFlex heeft begin 2014 een vergunning verkregen van de Autoriteit Consument en Markt. De leverancier uit Amsterdam werft klanten sinds maart 2014 en is een van de jongste leveranciers in de markt.

Postgegevens
EnergieFlex
Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam

EnergieFlex vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je EnergieFlex met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten. Je kunt hierdoor veel geld besparen!

Meer over EnergieFlex


Energie vergelijken