Energieprijzen van EnergieFlex

Let op: Energieflex is sinds 31 oktober 2018 niet meer actief als energieleverancier wegens een faillissement. Energieleverancier Innova neemt alle bestaande klanten over. Ben je klant bij Energieflex dan kan je ook per direct overstappen naar een andere leverancier. Met onze energievergelijker  vind je makkelijk een contract dat bij je past.


Energieprijzen van EnergieFlex vergelijken
energieflex

Energieprijzen EnergieFlex zelf uitrekenen?

Energieprijzen van EnergieFlex kun je zelf uitrekenen. Afhankelijk van jouw verbruik en de duur van het contract (variabel, 1 jaar of 3 jaar) wordt jouw energierekening opgesteld. Ook de kortingen zijn van invloed op de uiteindelijke jaarnota en eindnota.

Energieprijzen EnergieFlex eenvoudig in één overzicht

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Maak gebruik van onze energievergelijker en bekijk snel de energieprijzen van EnergieFlex in één persoonlijk overzicht! Dat is handig en eenvoudig. Bovendien kun je eenvoudig energietarieven van EnergieFlex vergelijken met die van andere energieleveranciers.

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.