Hoelang duurt de goedkeuring van de lening?

Geld lenen doe je niet elke dag. En, je wilt er natuurlijk niet meer dan nodig voor betalen. Wij vergelijken voor jou verschillende aanbieders waarbij je een lening kunt afsluiten. We kijken naar de rente en de voorwaarden, zodat jij de beste én goedkoopste lening vindt. 


Leningen vergelijken

Hoelang duurt de goedkeuring van de lening?

  1. Heb je een lening gevonden die bij jou past? Dan vragen wij je je gegevens in te vullen. Zodra je je aanvraag afgerond hebt, sturen wij je aanvraag door naar de aanbieder.
  2. De aanbieder beoordeelt je aanvraag op basis van de ingevulde gegevens. Als alles in orde is, geeft deze akkoord voor het soort lening, de maximale hoogte en jouw persoonlijke risicoprofiel. Zij maken een offerte op.
  3. Je ontvangt de offerte thuis. Deze moet je met meerdere documenten (zoals kopie paspoort en loonstroken) terugsturen.
  4. Als de aanbieder jouw complete dossier heeft ontvangen, weten wij binnen 2 of 3 werkdagen of je lening is goedgekeurd.
  5. Als je lening goedgekeurd is, krijg je het geld op korte termijn op je rekening gestort.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.