Rechtsbijstandverzekering: via Pricewise verzekerd van rechtshulp

Lijkt de luxe hotelkamer die je hebt geboekt eerder een verbouwde linnenkamer? Of dreig je gedwongen ontslagen te worden na een reorganisatie op je werk? Het zijn enkele voorvallen waarbij het heel fijn is om terug te kunnen vallen op een rechtsbijstandsverzekering. Kom op voor je rechten en verzeker je van rechtsbijstand.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken


Welke rechtsbijstandverzekering moet ik kiezen?

Een op de drie mensen maakt kans om in een juridisch conflict verwikkeld te raken. De kosten van juridische hulp zijn vaak hoog. Een rechtsbijstandverzekering biedt je de uitkomst. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering aanvraagt, geef je zelf aan welke situaties je wilt meeverzekeren. Enkele voorbeelden zijn: schadeverhaal, inkomen, fiscaal recht en vermogen, verkeer en wonen.

100% onafhankelijk vergelijken

Pricewise werkt geheel onafhankelijk van de verzekeraars. Geen enkele verzekeraar kan invloed uitoefenen op onze bedrijfsvoering. De enige manier waarmee verzekeraars hun positie in onze vergelijker kunnen beïnvloeden, is door hun premie of tarieven te verlagen. Wij streven ernaar zo volledig mogelijk te zijn in onze vergelijker voor de rechtsbijstandverzekering. Wil je advies van een medewerker? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.

 Rechtsbijstandverzekering vergelijken