Fiber

Benieuwd naar welke abonnementen je kunt afsluiten bij Fiber? Wil je overstappen of ben je op zoek naar contactinformatie? Alle informatie over Fiber hebben wij voor je op een rij gezet. 


Fiber vergelijken met andere providers
Fiber logo

Abonnementen van Fiber

Internet

Wil je een pakket met alleen internet? Ga dan voor het Internet only pakket van Fiber. Standaard levert Fiber de snelst mogelijke DSL-snelheid. Daarnaast biedt Fiber verschillende glasvezelopties. 

Internet en tv

Kies uit de drie verschillende glasvezelopties of ga voor een DSL-abonnement. Het basis tv pakket bevat 38 zenders, waarvan 16 in HD kwaliteit en 25 radio zenders. Daarnaast heb je gratis Fox Sports 1 Eredivisie. Met het internet en tv-abonnement van Fiber zijn er veel mogelijkheden om uit te breiden.  

Internet, bellen en tv in één

Ga jij liever voor een alles-in-één-pakket? Wel zo gemakkelijk. Bij Fiber zijn er drie opties: All-in-One Light, Medium of Top. In de vergelijker kun je kiezen voor een overzicht van alles-in-één-pakketten. 

Contactgegevens Fiber

Fiber Nederland
Postbus 
3990 GH Houten

Klantenservice

020 - 760 50 40

Meer weten?

Heb je vragen over de overstap, aansluiting of installatie? Neem dan contact op met een van onze overstapcoaches. Het vergelijken van providers kan soms lastig zijn. Wij helpen je daarom graag verder. We zijn elke werkdag te bereiken op 088-66 99 000. Je kunt ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen over internet, tv en bellen.

Pricewise Be wise. Check your price.