Hoe wordt een ADSL-verbinding bij mij aangesloten?

Het aansluiten van een ADSL-verbinding kan op verschillende manieren. Zo worden de meeste ADSL-abonnementen standaard geleverd met een doe-het-zelf-pakket waarmee je de breedbandverbinding zelf thuis kunt aansluiten. Het doe-het-zelf-pakket bevat alle noodzakelijke onderdelen die je nodig hebt om de ADSL-verbinding aan te sluiten en is voorzien van een duidelijke handleiding.


In het kort komt het erop neer dat je een klein kastje (de splitter) aansluit op de huidige telefoonaansluiting, deze splitter wordt aangesloten op de telefoon en op de meegeleverde modem. De modem verbind je tenslotte met de computer. Hierna hoef je alleen nog enkele instellingen op de computer te wijzigen en je kunt online met je ADSL-verbinding. Deze instellingen vind je in de handleiding die meegeleverd wordt bij de modem.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Stel deze dan aan een van onze Overstapcoaches door contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


ADSL internet vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.