Internet, bellen en tv: past Tele2 bij jou?

Provider Tele2 is bekend als de prijsvechter op de markt voor internet, bellen en tv. Ben je benieuwd welke abonnementen je kunt afsluiten, wil je overstappen naar ze, of zoek je contactinformatie? Wij hebben alles over Tele2 voor je op een rijtje gezet.


De abonnementen van Tele2 vergelijken
Tele2 vergelijken

Abonnementen bij Tele2

Internet

Kies zelf hoe uitgebreid je het pakket wilt. Snelheid van internet van 4 tot 100 Mb, en keuze uit ADSL of snel glasvezel (mits beschikbaar op je adres). De contractduur is 1 jaar. Je krijgt een gratis Wifimodem in bruikleen.

Internet en vast bellen

Een vaste telefoonlijn waarbij je gewoon je nummer kunt behouden en een snelle en betrouwbare internetaansluiting, via kabel of glasvezel.

Internet, vast bellen en tv in één

Kies voor het voordeel en gemak van een alles-in-1-pakket: internet, vast bellen en digitale televisie in één. Kies zelf hoe uitgebreid je het pakket wilt. Kies je internetsnelheid (van 20 tot 500 Mb), je belbundel en eventueel uitbreiding van je tv-zenders. Je krijgt een gratis Wifimodem in bruikleen.

Contactgegevens Tele2

Adres

Tele2 Nederland
Postbus 289
2400 AG Alphen aan den Rijn
Nederland

Klantenservice

020 - 754 4444 - bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Meer weten?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met een van de overstapcoaches van Pricewise.


Internet, bellen en tv vergelijken

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.