Vergelijk & bespaar

op je vaste lasten

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient

mensen vergeleken afgelopen maand

€ 250,39

gemiddelde besparing

*****

Website van het Jaar

Pricewise-nieuws

Frans en Annie: “De grootste stroomvreters zijn al lang het huis uit”

Frans (69) en Annie (63). Een Brabander en een Limburgse, die samenwonen in het gemoedelijke Nijmegen. Frans vindt het heerlijk om op zondag een rondje te gaan hardlopen en Annie krijgt maar geen genoeg van haar nieuwe iPad mini. Er komt maandelijks € 2.500,- binnen. Elke maand zijn ze ongeveer € 1.500,- kwijt aan onder […]
Overstappen van alles-in-1-provider: 5 fabels

Overstappen van alles-in-1-provider. Nog lang niet iedereen doet het. Mensen denken dat het veel tijd en moeite kost. Of dat ze sowieso niks kunnen besparen op internet, tv & bellen. Tijd om enkele overstapfabels de wereld uit te helpen. Wij hebben de vijf grootste misverstanden voor jou op een rij gezet. En we vertellen je […]
5 fabels over overstappen energie

Tussen midden 2015 en midden 2016 is zo’n 17% van de energieconsumenten overgestapt. Een recordaantal, blijkt uit de Energiemonitor van de ACM. Door over te stappen zorgen we er samen voor dat energieleveranciers met elkaar concurreren. Dat is goed voor onze portemonnee. Maar, waarom is het grootste gedeelte van de mensen niet overgestapt? Veel overstapdrempels […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

De eerlijkste vergelijking
Hoe scherper de prijs, hoe hoger de leverancier of verzekeraar komt. Zo simpel is het! We krijgen van elke energieleverancier dezelfde vergoeding. Van verzekeraars krijgen we een doorlopende of eenmalige provisie.
Zeer compleet
We maken geen onderscheid in de energieaanbiedingen, maar laten alles zien. Zo weet je zeker dat je een compleet overzicht hebt. Zonder filter, zonder gedoe. Bij verzekeringen geven we je een zéér compleet overzicht. We streven ernaar je een volledige vergelijking te tonen.
De laagste prijs
Wij regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Daarnaast profiteer je van een welkomstpremie. Ben je overgestapt en vind je ergens anders hetzelfde product van dezelfde leverancier, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.
Lees meer over ons

Bekend van

AD
BNR
FD
Kassa
NOS
NPO
NRC
Nu
RTL nieuws
Volkskrant

Nu tijdelijk tot 13% korting op je autoverzekering

De beste deals voor je autoverzekering vind je bij Pricewise. We kijken goed naar je auto, vergelijken alle autoverzekeringen, spitten de polisvoorwaarden door en regelen een hele scherpe prijs voor je! Nu tijdelijk zelfs met 13% korting. Dat is dus dubbel besparen.

Nu vergelijken

Klanten over Pricewise

Bekijk onze commercial

Meer video's

Vergelijken met Pricewise

Wist je dat je buurman vaak honderden euro's minder betaalt voor energie, of slimmer is verzekerd? Daarom vergelijken we de markt en regelen we ook voor jou de beste deal voor energie, verzekeringen, internet & tv. 100% onafhankelijk en compleet. Zo helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Pricewise

Overtoom 16

1054 HJ Amsterdam

info@pricewise.nl