Zijn de snelheden bij alle ADSL abonnementen gegarandeerd?

Over deze vraag kunnen we kort zijn: nee, niet bij alle ADSL-abonnementen is de snelheid gegarandeerd. Alleen bij de zware zakelijke pakketten is er sprake van een Service Level Agreement waarbij toezeggingen worden gedaan waar je aanspraak op kan maken.


Bij de particuliere abonnementen wordt geprobeerd een zo goed mogelijke service te leveren. Het kan echter voorkomen dat de snelheid voor internet zo nu en dan lager is, bijvoorbeeld wanneer het netwerk een storing heeft.

We tonen de gemiddeld gemeten snelheid

Ook kan de afstand van jouw woning tot de wijkcentrale van invloed zijn op de snelheid. Om die reden geven wij ook aan wat de gemiddeld gemeten snelheid is bij elk abonnement. Dit is de snelheid die gemiddeld gezien gehaald wordt op jouw adres. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de totaal aangeboden snelheid.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Stel deze dan aan een van onze Overstapcoaches door contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Internet vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.