Komt een monteur het installeren of moet ik dit zelf doen?

Heb je en internetpakket aangeschaft maar ben je zelf niet al te handig met installeren? Dan komt een monteur misschien wel van pas. Maar let op: niet iedere provider biedt deze service aan.


Abonnementen vergelijken

Komt een monteur het installeren?

In principe stuurt de provider niet standaard een monteur mee. Vaak wordt er een handleiding bij het pakket meegegeven en zijn er op de website van de provider aanvullende instructievideo’s te vinden. Kom je er toch niet uit? Dan bieden sommige providers installatieservice aan. Dit is soms gratis maar meestal betaal je hiervoor. De kosten van de installatieservice zijn vaak opgebouwd uit de kosten voor de monteur en de voorrijkosten. Bij een aantal providers wordt de service voor een vast bedrag aangeboden. Bij anderen betaal je voor de tijd die de monteur kwijt is aan de installatie. Niet alle providers hebben een installatieservice. Sommige (veelal budgetproviders) bieden deze service niet. Let daarom goed op bij het overstappen of je een installatiemonteur nodig hebt en of je provider deze service biedt.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Stel deze dan aan een van onze Overstapcoaches door contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Internet + Bellen + TV

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.