Opstalverzekering

Je woning is een dierbaar en kostbaar bezit en je wilt deze natuurlijk goed verzekeren. Een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, sluit je af voor alles wat in en rondom je huis ‘vastzit’. Bij Pricewise kun je gemakkelijk alle opstalverzekeringen met elkaar vergelijken.      


opstalverzekering afsluiten
Opstalverzekeringen vergelijken


Waarom een opstalverzekering?

De opstal bestaat uit alles wat ‘aard- en nagelvast’ aan een woning zit. Met een opstalverzekering is je woning zelf verzekerd. Maar dus ook de garage, rolluiken en zonnepanelen bijvoorbeeld. Je bent met een opstalverzekering verzekerd voor schade aan de opstal door brand, ontploffing, storm vanaf windkracht 7, waterschade, inbraak, diefstal en vandalisme. Met een allriskverzekering ben je daarnaast ook gedekt voor schade door plotseling onvoorziene gebeurtenissen. Hiermee ben je dus ook verzekerd als je zelf per ongeluk schade aanricht aan de opstal. De spullen in je woning kun je verzekeren met een inboedelverzekering

Opstal verzekeren via Pricewise

Bij Pricewise kun je de opstalverzekering vergelijken. Wij geven je een overzicht van alle opstalverzekeringen en opstalverzekeraars die voldoen aan jouw wensen. Het goedkoopste contract staat altijd bovenaan. Zo zie je snel wat voor jou de beste deal is.


Opstalverzekeringen vergelijken?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.