Aegon-inboedelverzekering

Met de Aegon inboedelverzekering verzeker je je inboedel bij schade door water, brand, diefstal of vandalisme. Aegon geeft je de garantie dat je nooit onderverzekerd bent. Dat is fijn. Zelfs je tablet en laptop zijn buitenshuis gewoon verzekerd bij Aegon. Je hebt de keuze tussen een basisdekking of allriskdekking. Met de allriskdekking zijn ook je inventaris van je kantoor en uitwonende studerende kinderen meeverzekerd.


Aegon inboedelverzekering
Vergelijk alle inboedelverzekeringen

Kostbaarhedenverzekering

In de basisdekking van Aegon is je inboedel in en beperkt buiten je huis verzekerd. Je kostbaarheden zijn verzekerd tot € 15.000,-, sieraden tot € 3.000,- en computers en audiovisuele apparatuur tot € 6.000,-. Kies je voor de allriskdekking van Aegon, dan heb je wereldwijde dekking. En zijn je sieraden tot € 6.000,- en computers en audiovisuele tot € 12.000,- verzekerd. Daarnaast kun je bij allriskdekking dit bedrag verhogen.

Aegon-inboedelverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig inboedelverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste inboedelverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Bekijk meteen welke inboedelverzekering bij jou past

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.