Generali verzekeringen

Bij Pricewise kun je verzekeringen van Generali vergelijken met andere verzekeraars op de markt. Door premies en dekkingen met elkaar te vergelijken sluit je de verzekering af die voor jou de meeste dekking geeft tegen de laagste premie. Zo bespaar je al snel aardig wat geld per jaar.  Wij raden je aan ieder jaar je verzekering te vergelijken om te kijken of je nog wel de laagste premie betaalt en de juiste dekking hebt. Wanneer je op de hoogte blijft van de premies die elk jaar stijgen, kan dit je veel voordeel opleveren.

Heeft Generali voor jou de beste premie en voorwaarden? Verzekeringen vergelijken

Financiële multinational

Generali verzekeringsgroep is een onderdeel van Generali Group. De Generali group is opgericht in 1831 en claimt  één van de grootste financiële multinationals in de wereld te zijn. In Europa behoort de Generali Group tot de top 3 verzekeraars. In Nederland is Generali een middelgrote verzekeraar. Generali werkt in Nederland samen met onafhankelijke tussenpersonen.

Diverse verzekeringen

Generali is zowel voor particuliere als zakelijke klanten specialist in pensioen- en inkomensverzekeringen. Hiernaast bedienen ze onder andere de volgende verzekeringsmarkten:

Generali vergelijken met andere verzekeraars: de laagste premie voor jouw situatie

Pricewise is voor Generali en ook voor andere verzekeraars een moderne tussenpersoon. Ook na het afsluiten van een contract kun je bij ons terecht bij schade en vragen over je verzekering. Omdat we vrijwel alles hebben geautomatiseerd kunnen we de laagste premies aanbieden. Wij sporen ook verzekeraars aan hun beste deals bij ons te plaatsen. Hierdoor heb jij als klant de meeste korting.

Wil je weten of Generali de beste voorwaarden voor jou heeft? Verzekeringen vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.