Kruidvat verzekeringen

Sinds november 2015 is Kruidvat gestopt met het aanbieden van verzekeringen. Vanaf 1 januari 2016 lopen de autoverzekeringen van bestaande klanten bij Aegon.

Bij Pricewise kun je verzekeringen van Kruidvat vergelijken met andere verzekeraars op de markt. Door premies en dekkingen met elkaar te vergelijken sluit je de verzekering af die voor jou de meeste dekking geeft tegen de laagste premie. Zo bespaar je al snel aardig wat geld per jaar.  Wij raden je aan ieder jaar je verzekering te vergelijken om te kijken of je nog wel de laagste premie betaalt en de juiste dekking hebt. Wanneer je op de hoogte blijft van de premies die elk jaar stijgen, kan dit je veel voordeel opleveren.

Heeft Kruidvat voor jou de beste premie en voorwaarden? Verzekeringen vergelijken

AEGON

Kruidvat heeft in Nederland bekendheid verworven als voordeeldrogisterij. Het speerpunt van het bedrijf is de beauty en healthcare, maar heeft zich daarnaast ook toegespitst op het aanbieden van niet-cosmetica-artikelen. Later heeft zich de aanbieding van de financiële dienstverlening hieraan toegevoegd. Hiervoor heeft Kruidvat sinds 2011 een samenwerkingsverband met AEGON . AEGON biedt in de vorm van gelabelde producten hun diensten aan onder de naam van Kruidvat.

Diverse verzekeringsgebieden

Kruidvat is uitgegroeid tot een verzekeraar die veel verschillende verzekeringen aanbiedt, namelijk:

Bovendien kun je bij Kruidvat ook leningen afsluiten en sparen door gebruik te maken van een internetspaarrekening of depositosparen.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.