ANWB woonverzekering

Of het nou gaat om schade aan je woonhuis of een klein ongelukje, bij de ANWB kun je je goed verzekeren. De woonverzekering kun je helemaal naar wens samenstellen. Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.


ANWB woonverzekering
Vergelijk alle woonverzekeringen

ANWB inboedelverzekering

Met de ANWB inboedelverzekering zijn je spullen in huis goed verzekerd en ben je nooit onderverzekerd. En heb je je woning extra goed beveiligd? Dan kun je korting krijgen op de premie.

ANWB opstalverzekering

Met de ANWB opstalverzekering is je woonhuis nooit onderverzekerd. Ook alle zaken die aan je huis verbonden zijn, zoals een garage, zijn meeverzekerd. Glas is standaard meeverzekerd met de opstalverzekering van ANWB.

ANWB aansprakelijkheidsverzekering

Het kan altijd gebeuren: je maakt per ongeluk iets stuk van iemand anders. Of iemand raakt door jou gewond. Met een aansprakelijkheidsverzekering van ANWB ben je overal ter wereld verzekerd. Ook je partner, kinderen en zelfs je huisdieren zijn meeverzekerd. Je bent tot maximaal € 2.500.000,- gedekt.

Contactgegevens ANWB

Wijzigingen kun je makkelijk via Mijn ANWB doorgeven. En je kunt ze bellen, whatsappen of mailen. Schade kun je dag en nacht melden, online of telefonisch. Ook in het weekend.

ANWB woonverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig woonverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste woonverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Meteen zien welke woonverzekering bij jou past?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.