VIP-schadeservice Pricewise

Met pech langs de weg staan, is iets waar niemand op zit te wachten. Een hulplijn zou op dat moment goed uitkomen. Pricewise biedt je die hulplijn. De VIP-schadeservice om precies te zijn. Dankzij deze gratis service wordt jouw kapotte auto opgehaald en zal er voor vervangend vervoer worden gezorgd. En dat is niet het enige…


VIP-schadeservice-Pricewise

Alle voordelen van de Pricewise VIP-schadeservice:

• gratis halen en brengen van de auto (als klant bepaal je zelf de locatie);
• zeven jaar garantie op de reparatie;
• de autoschade wordt gerepareerd door de beste schadehersteller in jouw regio;
• gratis vervangend vervoer;
• online inzicht in de status van het schadeherstel;
• auto wordt gewassen weer bij je afgeleverd.

Service met de hoofdletter S

Een kapotte auto? Dankzij de Pricewise VIP-schadeservice wordt er voor vervangend vervoer gezorgd en zal je auto door de beste hersteller in jouw regio worden gemaakt. Via Pricewise word je automatisch gekoppeld aan de meest geschikte hersteller. Je kunt deze dus zelf niet kiezen. Vervolgens wordt op die uitgevoerde werkzaamheden zeven jaar garantie gegeven. Als extra service zal je auto voorzien worden van een wasbeurt waardoor je jouw auto weer helemaal als nieuw terugkrijgt. Een ander groot voordeel van de schadeservice is dat je online precies kunt zien hoe je auto ervoor staat en krijg je dus een indicatie van wanneer je je bolide weer kunt ophalen.

Ter verduidelijking; alle diensten die horen bij onze VIP-schadeservice zijn geheel gratis!

Wie kan gebruik maken van deze service?

Heb jij je autoverzekering afgesloten via Pricewise? Dan kom je wellicht in aanmerking voor onze VIP-schadeservice. Deze service geldt alleen als je aangesloten bent bij één de volgende autoverzekeraars: Averó Achmea, a.s.r., Bovemij, de Goudse, Nationale-Nederlanden, Reaal of Voogd & Voogd. Je moet beschikken over een WA + beperkt casco- of allriskverzekering (WA + volledig casco).
 

Vergelijk hier jouw autoverzekering

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.