Energieleverancier Nuon

Nuon is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Nuon bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Nuon.


Start meteen met energie vergelijken

Duurzaamheid

nuon energie vergelijkenNuon is een Nederlands bedrijf en levert niet alleen energie maar produceert en verhandelt ook energie. Nuon biedt ook aanvullende diensten aan zoals energiebesparing, beveiliging en energieadvies. Bij Nuon kun je zowel grijze als groene stroom aanvragen. Nuon streeft naar een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening en wil zich onderscheiden als duurzame onderneming.

CO2-uitstoot

Naast duurzame productie en energiebesparing wil Nuon zich inzetten voor het verminderen van de uitstoot van CO2 bij de productie van elektriciteit. In 2050 wil Nuon volledig CO2-neutraal opereren.

"Nuon doet veel aan innovaties, we kijken graag vooruit."
(Nuon)

Postgegevens:
Nuon
Postbus 41920
1009 DC Amsterdam

Nuon vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Nuon met alle andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over Nuon


Energie vergelijken