Slimme Thermostaat van ICY

De Slimme Thermostaat van ICY is een moderne thermostaat die je kan helpen te besparen op je energieverbruik – en dus op je energiekosten. Volgens ICY kan deze gadget een energiebesparing tot wel 26% opleveren. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over deze slimme thermostaat op een rijtje.ICY Slimme Thermostaat
Bespaar nog meer op de energiekosten door energiecontracten te vergelijken

Bestel de ICY slimme thermostaat

Twee soorten

ICY biedt zowel de Slimme Thermostaat als de Slimme Thermostaat PRO aan. De Slimme Thermostaat heeft een lichtsensor en een bewegingssensor. Op die manier kan de thermostaat vaststellen of er mensen aanwezig zijn in de woning. En dus of de woning verwarmd moet worden. Zo kun je gemakkelijk energie besparen. De Slimme Thermostaat PRO heeft dezelfde functies, maar werkt volledig draadloos.

Zelf programmeren

De thermostaat is makkelijk in te stellen op jouw levensstijl. Zo kun je zelf een dag- of weekprogramma instellen. Daarnaast kun je de thermostaat natuurlijk altijd handmatig aanpassen. De Slimme Thermostaat ICY wordt geleverd met een softwareprogramma voor je computer (zowel Windows als Mac). Met dit programma kun je de thermostaat gemakkelijk afstemmen op jouw wensen. De Slimme Thermostaat van ICY werkt niet met een app voor smartphone of tablet. Wel kun je de thermostaat bedienen via de website. 

In jouw woning?

De Slimme Thermostaat van ICY is gemakkelijk te installeren. De Slimme Thermostaat is compatibel met de meeste cv-ketels die in Nederland worden gebruikt. Ook met stadsverwarming en vloerwarming is de Slimme Thermostaat van ICY te gebruiken.

Slimme Thermostaat van ICY kopen

De Slimme Thermostaat van ICY is verkrijgbaar vanaf € 179,95. De Slimme Thermostaat PRO is te koop vanaf € 229,-. Het is niet mogelijk om de Slimme Thermostaat van ICY te huren.

Bestel de ICY slimme thermostaat

Specificaties ICY Slimme Thermostaat

Alles weten over de Slimme Thermostaat van ICY? Wij hebben de specificaties van voor je op een rij gezet:
 
Algemeen
Naam ICY Slimme Thermostaat
Leverancier Geen
Beschikbaar voor iedereen Ja
Besturing via smartphone/tablet app Nee
Besturing via website Ja
.
Kosten
Kosten los € 179,95 / € 229,-.
Abonnement betaling per maand Nee
Abonnement voor extra functionaliteiten Nee
Verplicht klant bij abonnement Nee
Korting voor klanten Nee
Gratis bij energiecontract Nee
Installatiekosten Verschilt per installateur
.
Geschikt voor
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Warmtepompen Nee
.
Eigenschappen
Zelflerend vermogen Ja
Verwarming bedienen op afstand Ja
Apparaten bedienen op afstand Nee
Weermonitoring Nee
Luchtvochtigheid Nee
Geofencing Nee
Bewegingssensor Ja
Lichtsensor Ja
Verwarming per kamer Nee
Verwarming per zone Nee

Meer weten?

Wil je meer weten over slimme thermostaten? Of heb je een andere vraag over energie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur bereikbaar via 088 66 99 000 (lokaal tarief). En wil je nog meer besparen op de energiekosten? Neem dan een kijkje in onze energievergelijker