Radiatorthermostaat - Thermostatische radiatorkranen

De thermostatische radiatorkraan is een aanvulling op de centrale thermostaat in je huis. Wanneer je op iedere verwarming in de verschillende kamers van je woning een thermostatische radiatorkraan monteert, kun je hier ook apart de temperatuur voor regelen.

De thermostatische radiatorkraan regelt uit zichzelf de hoeveelheid toevoer van warm water in je verwarming. Doordat er een ingebouwde thermostaat in de thermostatische radiatorkraan zit, kan het apparaat aan de hand van de temperatuur in de ruimte bepalen hoeveel warm water er moet worden aangevoerd. Overigens zorgt de kraan ervoor dat de temperatuur in de kamer altijd gelijk blijft.

Thermostatische radiatorkranen hebben allemaal een vorstbeveiliging. Wanneer je de kraan op deze stand zet, verwarmt je verwarming alleen als de temperatuur onder een bepaald niveau zakt. Op deze manier voorkom je bevriezing van je leidingen.

Wil je weten bij welke energieleverancier je het meeste bespaart op je energie? Energie vergelijken

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.