Een reisverzekering via Pricewise

Als je op vakantie bent in het buitenland, biedt een reisverzekering uitkomst bij onvoorziene uitgaven. Denk bijvoorbeeld aan medische hulp en extra vervoer- en verblijfskosten. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte reisverzekering.


Reisverzekeringen vergelijken

Wat voor reisverzekeringen zijn er?

De reisverzekering valt onder de schadeverzekeringen en verzekert je tegen schade tijdens je reis. Voor iedere reis is een passende verzekering te vinden. Via Pricewise kun je een reisverzekering afsluiten voor een vakantie of voor een zakenreis. Daarnaast kun je kiezen voor wel of geen (doorlopende) annuleringsverzekering.

Wij zijn 100% onafhankelijk

Pricewise werkt onafhankelijk van verzekeraars. Geen enkele verzekeraar oefent invloed uit op onze bedrijfsvoering. De enige manier waarmee verzekeraars hun positie in onze vergelijker beïnvloeden, is door hun premie of tarieven te verlagen. En dat is dan weer gunstig voor jou. We streven ernaar zo volledig mogelijk te zijn in onze vergelijker voor reisverzekeringen.

Meer weten?

Heb je vragen en wil je hulp van een medewerker? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Reisverzekering vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.