Polis Direct verzekeringen

Bij Pricewise kun je verzekeringen van Polis Direct vergelijken met andere verzekeraars op de markt. Door premies en dekkingen met elkaar te vergelijken sluit je de verzekering af die voor jou de meeste dekking geeft tegen de laagste premie. Zo bespaar je al snel aardig wat geld per jaar.  Wij raden je aan ieder jaar je verzekering te vergelijken om te kijken of je nog wel de laagste premie betaalt en de juiste dekking hebt. Wanneer je op de hoogte blijft van de premies die elk jaar stijgen, kan dit je veel voordeel opleveren.Heeft Polis Direct voor jou de beste premie en voorwaarden? Verzekeringen vergelijken

Dienstverlening

Polis Direct is een onderdeel van Bovemij Holding, de verzekeringstak van de Bond van Auto(mobiel)handelaren en Garagehouders (BOVAG). Polis Direct bestaat sinds 1995 en is gespecialiseerd als verzekeringsbemiddelaar. Op het gebied van particuliere verzekeringen biedt Polis Direct een uitgebreid pakket aan verzekeringen aan. Deze verzekeringen worden aangeboden via het internet. Polis Direct zegt veel waarde te hechten aan een goede dienstverlening.

Breed assortiment aan diensten

Bij Polis Direct bepaal je bij alle verzekeringen zelf hoe je met de eventuele schade omgaat. Je kiest bijvoorbeeld zelf wie je auto, motor of caravan repareert en bij schade aan je woning kies je zelf het herstelbedrijf. Polis Direct biedt de volgende verzekeringen aan:

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.