Verzekerurzelf.nl woonverzekering

Bij Verzekeruzelf.nl regel je de belangrijkste verzekering voor je woning, inboedel en gezin. Lees hier meer over de woonverzekeringen van Verzekeruzelf.nl.


Verzekeruzelf.nl woonverzekering
Vergelijk alle woonverzekeringen

Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering

Met de Verzekeruzelf.nl inboedelverzekering verzeker je jouw waardevolle spullen. Je kunt naast de standaard basis- of allriskverzekeringen ook kiezen voor aanvullende verzekeringen, zoals een buitenhuisverzekering voor spullen buitenshuis.

Verzekeruzelf.nl opstalverzekering

Helaas valt schade na noodweer of brand vaak niet te voorkomen. Gelukkig zijn jouw spullen opstalverzekering van verzekeruzelf.nl goed verzekerd.

Verzekeruzelf.nl aansprakelijkheidsverzekering

Ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan zijn dat je zelf schade veroorzaakt bij iemand anders of dat je partner of kinderen dat doen. Met een aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf.nl ben je voor een bedrag van maximaal € 2.500.000,- verzekerd. Zo zijn jij en je gezin overal ter wereld goed verzekerd bij schade aan anderen of hun spullen.

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl

Je kunt Verzekeruzelf.nl bereiken via de chat op de website, via email of via social media.

Verzekeruzelf.nl woonverzekering vergelijken

Bij Pricewise vergelijk je eenvoudig woonverzekeringen. We vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de beste woonverzekering voor jou. Hierbij kijken we goed naar je persoonlijke situatie en wensen. Afsluiten of overstappen kan direct.


Meteen zien welke woonverzekering bij jou past?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.