Generali Autoverzekering

Let op! Sinds februari 2018 maakt Generali onderdeel uit van a.s.r.

Wil je weten of een autoverzekering van Generali bij je past? Bekijk dan hieronder wat deze verzekeraar je biedt en bereken de autopremie binnen een paar minuten.Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekering Generali


Alles over deze autoverzekering

Je auto verzekeren is al lastig genoeg. We maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Daarom heeft Pricewise alle belangrijke info over deze Generali-autoverzekering voor je op een rijtje gezet.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Pricewise. We zijn elke werkdag te bereiken op 088-66 99 012 (lokaal tarief).

Hoe hoog is de premie bij Generali?

Woon je in hartje Amsterdam? Dan is de kans op schade groter dan wanneer je in Noord-Groningen woont. Je woonplaats, maar ook je leeftijd en het aantal schadevrije jaren zijn factoren die je maandpremie bepalen. Deze is dus voor iedereen anders. Vul je gegevens in en bereken in een paar minuten je persoonlijke premie bij Generali.

Dekkingen: WA, WA+, Allrisk

Als je een auto hebt, ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Ruimer verzekerd ben je met een WA + beperkt casco- of een Allrisk-verzekering (volledig casco). In onderstaand overzicht zie je welke verzekering welke schade vergoedt:

Wat krijg je vergoed?
WA WA+ Allrisk
Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
Brand
Diefstal, inbraak, joyriden
Ruitschade (sterretje)
Aanrijding met dieren
Storm
Vandalisme
Te water raken
Omslaan, slippen
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding
 

Generali: Aanvullende verzekeringen

Wil je nog veiliger de weg op? Breid je basisverzekering dan uit met een aanvullende verzekering. Bij Generali kun je onder andere kiezen voor deze aanvullende autoverzekering:

De bonus-malus-ladder van Generali

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je maandelijkse premie. De korting op je premie wordt berekend met de bonus-malus-ladder (vroeger: no-claim). Een jaar zonder schade is bonus. Een jaar met schade is malus. Iedere autoverzekeraar berekent andere kortingen. Dit is de bonus-malus-ladder van Generali.

Bonus Malus Generali

Bron: Generali, 2016

De polisvoorwaarden van Generali

Contactgegevens Generali

Postadres

Postbus 1888
1110 CL Diemen

Klantenservice

Openingstijden: ma- vr 8.30 tot 17.30 uur
E-mailadres: uwgenerali@generali.nl

Pricewise Be wise. Check your price.