REAAL Autoverzekering

Stormschade of een ster in je ruit? Je auto goed verzekeren is belangrijk. Naast de basisverzekeringen WA, W A+ en allrisk kun je een aanvullende autoverzekering afsluiten. Past een autoverzekering van REAAL bij jou?Autoverzekeringen vergelijken
Reaal Autoverzekering

Alles over deze autoverzekering

Je auto verzekeren is al lastig genoeg. Daarom heeft Pricewise alle belangrijke info over de autoverzekeringen van Proteq voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Pricewise. We zijn elke werkdag te bereiken op 088-66 99 012.

Hoe hoog is de premie bij REAAL?

Woon je in hartje Amsterdam? Dan is de kans op schade vele malen groter dan wanneer je in Noord-Groningen woont. Je woonplaats, maar ook je leeftijd en het aantal schadevrije jaren zijn allemaal factoren die je maandpremie bepalen. Deze is dus voor iedereen anders. Vul je gegevens in en bereken de autopremie in een paar minuten!

Dekkingen: WA, WA+, Allrisk

Als je een auto hebt, ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Een ruimere verzekering heb je met een WA + beperkt casco- of een Allrisk-verzekering. In onderstaand overzicht zie je per verzekering welke schade je vergoed krijgt.

Wat krijg je vergoed?
WA WA+ Allrisk
Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
Brand
Diefstal, inbraak, joyriden
Ruitschade (sterretje)
Aanrijding met dieren
Storm
Vandalisme
Te water raken
Omslaan, slippen
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

REAAL: Aanvullende verzekeringen

Wil je nog veiliger de weg op? Breid je basisverzekering dan uit met een aanvullende verzekering. Bij REAAL heb je onder andere keuze uit deze aanvullende modules:

De bonus-malus-ladder van REAAL

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je maandelijkse premie. De korting op je premie wordt berekend met de bonus-malus-ladder (vroeger: no-claim). Een jaar zonder schade is bonus. Een jaar met schade is malus. Iedere autoverzekeraar berekent andere kortingen. Dit is de bonus-malus-ladder van REAAL:

Bonus Malus tabel REAAL autoverzekering
Bron: REAAL, 2016

De polisvoorwaarden van REAAL

Contactgegevens REAAL

REAAL
Postbus 274
1800 BH Alkmaar

Klantenservice

Telefoonnummer Reaal: 072-5194000
Openingstijden: ma-vr 08.00 tot 17.30 uur

Pricewise Be wise. Check your price.