Univé Autoverzekering

Met 1,4 miljoen verzekerden is Univé een van de grootste verzekeraars van Nederland. Wil je weten of een Univé Autoverzekering bij je past? Bekijk dan hieronder wat deze autoverzekeraar je biedt en bereken je persoonlijke premie!Autoverzekeringen vergelijken

Univé Autoverzekering


Alles over deze autoverzekering

Je auto verzekeren is al lastig genoeg. Daarom heeft Pricewise alle belangrijke info over de autoverzekeringen van Univé voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Pricewise. We zijn elke werkdag te bereiken op 088-66 99 012.

Hoe hoog is de premie bij Univé?

Woon je in hartje Amsterdam? Dan is de kans op schade vele malen groter dan wanneer je in Noord-Groningen woont. Je woonplaats, maar ook je leeftijd en het aantal  schadevrije jaren zijn allemaal factoren die je maandpremie bepalen. Deze is dus voor iedereen anders. Vul je gegevens in en bereken in een paar minuten je persoonlijke premie bij Univé.

Dekkingen: WA, WA+, Allrisk

Als je een auto hebt, ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Een ruimere verzekering heb je met een WA + beperkt casco- of een Allrisk-verzekering. In onderstaand overzicht zie je per verzekering welke schade je vergoed krijgt.

Wat krijg je vergoed?
WAWA+Allrisk
Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
Brand
Diefstal, inbraak, joyriden
Ruitschade (sterretje)
Aanrijding met dieren
Storm
Vandalisme
Te water raken
Omslaan, slippen
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

3 soorten allrisk bij Univé

  • Budget: de meest goedkope - dekt grote schades;
  • Plus: je bepaalt zelf welke dekking je wilt; wat je niet belangrijk vindt, laat je weg;
  • Optimaal: de meest complete allrisk - gratis haal-en-brengservice.

Univé: Aanvullende verzekeringen

Wil je nog veiliger de weg op? Breid je basisverzekering dan uit met een aanvullende verzekering. Bij Univé heb je onder andere keuze uit deze aanvullende modules: bij Univé kun je je autoverzekering aanvullen met de volgende 3 aanvullende verzekeringen:

  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp

De bonus-malus-ladder van Univé

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je maandelijkse premie. De korting op je premie wordt berekend met de bonus-malus-ladder (vroeger: no-claim). Een jaar zonder schade is bonus. Een jaar met schade is malus. Iedere autoverzekeraar berekent andere kortingen. Dit is de bonus-malus-ladder van Univé:

Univé Bonus-malusladderBron: Univé, 2014

De polisvoorwaarden van Univé

Contactgegevens Univé

Univé Verzekeringen
Antwoordnummer 45
9400 VB Assen

Klantenservice

Telefoonnummer 0592-34 93 40
Openingstijden: ma-vr 08.30 tot 21.00 uur / za 09.00 - 12.30 uur