E.ON

Let op: E.ON is als merk en bedrijf per 1 mei 2018 opgeheven. Het klantbestand is opgegaan in Eneco.

E.ON is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere klanten. Wil je weten of E.ON bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier E.ON.


E.ON energie
Wil je energieleveranciers met E.ON vergelijken?

Europees marktleider

E.ON is onderdeel van het Duitse bedrijf E.ON Energie AG en sinds 2000 onder de naam E.ON Benelux actief in Nederland. De energieleverancier produceert en levert elektriciteit aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt. E.ON is één van de marktleiders voor energie in Europa.

Schonere en betere energie

Zoals vele energieleveranciers neemt ook E.ON zijn verantwoordelijkheid voor het milieu. Om deze reden richt E.ON zich op duurzame energieopwekking. De energieleverancier wil hiermee zorgen voor betrouwbare, betaalbare én duurzame energievoorziening voor zijn klanten. E.ON doet dit door gebruik te maken van windmolens en te investeren in methoden om uitstoot van ongewenste afvalstoffen te verminderen.

E.ON vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je E.ON met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over E.ON


Start nu meteen met E.ON en andere leveranciers vergelijken!

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.