MKB Energie

MKB Energie is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan het midden- en kleinbedrijf. Wil je weten of MKB Energie bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier MKB Energie.


MKB energie

Energieleverancier voor het Midden- en Kleinverbruik

MKB Energie is een dochteronderneming van Eneco . Als energieleverancier die speciaal is opgericht voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) speelt MKB Energie in op de specifieke behoefte van de ondernemer. MKB Energie levert exclusief aan het MKB .

De verzamelfactuur

MKB Energie biedt je:

  •  elektriciteit en gas tegen een marktconforme prijs;
  •  een duidelijke energierekening (een verzamelfactuur bij meerdere aansluitingen);
  •  online gemak van Mijn Account.

Met een leveringscontract voor elektriciteit ben je voor één jaar verzekerd van een vast tarief . Het is mogelijk om maandelijks in te stappen tegen de tarieven die op dat moment gelden. Voor de levering van (aard)gas betaal je een marktconforme prijs gedurende de periode tot het einde van het lopende kalenderjaar.


Postgegevens
MKB Energie B.V.
Postbus 96
2900 CB Capelle aan den Ijssel

MKB Energie vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je MKB Energie met alle andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!


Wil je weten of je met een energiecontract bij MKB Energie goedkoper uit bent?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.